Nu ska vi bli snygga

Har idag bestämt hur killarna ute ska se ut, har bestämt vilka plagg som de ska kunna få beställa. Bilarna kommer även få lite loggo och text. Allt detta kommer att bli supersnyggt. Nästa steg är hur kontorspersonalen ska se ut. Själv vill jag nog kunna sätta på mig vad jag känner för när jag vaknar. Men, det är fördelen att det är mitt företag och jag är min egen chef, iofs de anställdas chef också. Det finns ju fördelar med att ha personalen enhetligt klädd.



Billördag

Igår åkte jag ner till Mantorp, hade bjudit mina anställd på en dag där nere. Det bllåste lite kallt denna gråmulna dag. Men folk i massro fanns på plats. Jag är väl inte så himla road av bilar i tävlingsform på detta vis. Men en kul grej, men har väl lite åsikter om själv arrangemanget som vi köpte - men det är ju en annan sak. Var inte hemma förrän vid sjutiden igår kväll, så det känns som om helgen blir kort.

Ska åka till kontoret lite senare och jobba en stund. Måste hinna ikapp lite sånt som jag inte hann med i förra veckan. Tänkte låta A på sovmorgon och åka lite senare. Helst vill jag lägga mig och läsa lite bra böcker och tidningar. Men, om jag tittar mig runt i lägenheten skriker den att bli städad. Ska sätta mig och diskuterar lite med mig själv, vad jag ska satsa på!

Träningsprogram

Tränade igår med A-C, personlig tränare på SATS. Hon har nu gjort ett bra träningsschema för mig några veckor framåt. Så, nu är det bara att köra på. Håller tummarna att rygg och ben håller denna gång. Vill så gärna ha en kropp som är stark och uthållig, som en bonus hoppas jag kunna dra på mig mina gamla kära jeans.

Vacker höstdag

Visst är det härligt att komma ut tidigt på morgonen och känna den höga klars morgonluften? Gillar hösten på något sätt, trots det blir mörkt och kallt. Har satt upp ett mål denna höst att komma mig ut och fotografera lite. Gillar det verkligen, men jobbet tar mycket kraft och energi. Men att komma ut i naturen kommer att ge lite tillskott på energi.
Att se färgskiftningar på foton är alltså ett höstmål för mig.


After work med fart.....

Ja, så stod det i en inbjudan som jag gick på igår kväll. Men, det var fart som var mycket lååångsam när det gäller presentationen. Gillar inte när talare står och läser innan till om allt, vänder sig om och läser upp från PowerPoint.

I påsen hem var det i alla fall ett fint armband från åska.....


Vilken dag igår

Vilken härlig dag det blev igår!!
En ny montör började. Hade en ny anställningsintervju - där vi provanställde killen direkt som började idag. Samt ett uppföljningssamtal från förra veckan, där samtalet slutade med att vi anställde tjejen! Nu kan vi växla upp hastighet i företaget ytterligare något. Det blir en kul spännande höst!

Kom hem sent igår kväll, blev ingen middag. Så, idag får jag ladda lite extra på lunchen så jag orkar att träna. Känns som evigtheter sen jag tränade med A-K, personlig tränare. Men dags att sätta fart på träningen så hla jag håller.


Planera veckan

Jag är en planerings människa, men sedan blir inte allt det som jag planerar. Är en tidsoptimist! Vilket gör att jag inte riktigt hinner allt det som jag planerar och vill göra under veckan eller under dagen. Men, hur gör alla ni som hinner med "allt"?? Jag skulle behöva lära mig att jobba mera effektivt. Tycker jag provat några olika modellar för att bli effektiv och hinna det som ligger på mig. Men i slutändan ligger jag hela tiden efter och mycket ligger som inte är klart.
Så, nu sitter jag här åter en söndagkväll och ska försöka planera upp min vecka. Men alla akuta som händer, det lägger jag in i tidsplaneringen. Det går säkert ett par - tre timmar varje dag till sådan som "bara" händer. Kanske så att jag måste börja att ta med den tiden??
Veckan som var "försvann" två dagar när jag var i Karlskrona på Catwalk 09. Känns som jag har lite att ta igen på kontoret. Eftersom jag inte orkat jobbat så mycket i helgen.


what a day for a daydream.....

Idag är min kropp inte på topp, den vill inte riktigt må så som jag vill. Har haft riktig sovmorgon, länge sedan jag låg och sov till nio en morgon. Idag ska jag röja i lägenheten, få lite ordning och mysigt. Höst och dags att boa in sig i höstmörkret. Ska försöka ta mig ut i skogen en sväng, hitta lite saker för att piffa upp balkongen. Men, först göra rent och snyggt.

Ikväll kommer A hem, han har varit hos sin pappa en vecka. Har säkert mycket att berätta om TV-inspelningen. Fast jag gissar att han tycker det kommer att vara lite drygt att gå till skolan imorgon.

Catwalk 09

TelecomCity - where people and buisness grow
http://www.telecomcity.org/Default.aspx?PagId=203


I onsdag och torsdag var jag i Karlskrona på Catwalk 09. Enovation hade nominerat oss i en av kategorierna. Vi var en av de tre som gick vidare till slut nomineringen, tyvärr vann vi inte kategorin. Men, det var intressant att vara där lyssna. Jag var med i tordagens debatt, middag på fortet, kaffe hos landshövdingen och prisutdelningen. Alltid intressnat att vara med på nya saker. 
Finns lite info via länken ovan om vad jag var på.  

Ny dag - ny blogg har startat

Lördag kväll och min blogg är född. Vad ska den handla om? Som med så mycket kommer det att växa fram. Det ena brukar leda till det andra.

Idag har jag och M jobbat en stund på kontoret. Sedan åkte vi till söder och satte oss i solen och åt lunch. Vilken härlig dag det har varit, vilken värme. Detta måste vara en av de sista varma dagarna för i år. Minns ett år, måste ha gått i mellanstadiet, då kom det snö den 5 september och den stannade hela vintern. En sån här härlig höstdag känns snö väldigt långt borta.

Nu väntar "Cellisten", Beck-filmen. Måste komma ihåg att lämna tillbaka den imorgon också! Nu är inte A hemma och kan hjälpa till att komma ihåg det.

Du är välkommen tillbaka för att se vad som växer fram här på sidan.


RSS 2.0